Вольова перемога, але не для рівнян. "Верес" зіграв свій другий поєдинок, в рамках УПЛ, після зимової паузи. Червоно-чорним вдалося відкрити рахунок у матчі, але не переграти суперника. Що кажуть тренери про зіграний матч — далі.

Перед стартовим свистком Ворсклу та Верес у турнірній таблиці чемпіонату розділяли одинадцять очок. Обидві команди поступилися у стартовій грі нового календарного року. Свій перший момент, у цьому матчі, рівняни могли реалізовувати вже на 6 хвилині. Однак голкіпер Ворскли зіграв надійно. Загалом, у першому таймі обидві команди активно обмінювалися небезпечними моментами.

Та все ж перед перервою Верес повів у рахунку. Свій перший м‘яч в офіційних матчах за Верес реалізував чорногорський нападник Марко Мрвальєвич.

Втім, вся стратегія рівнян на другий тайм розсипалася вже на його початку. Сергій Мякушко впіймав м‘яч неймовірно точним діагональним ударом вразив дальній верхній кут воріт. Без жодних шансів для голкіпера. 1-1.

Обмін моментами тривав. Однак, долю загалом нічийної гри вирішив курйозний гол, який приніс перемогу господарям.

Виправити ситуацію "Вересу" не вдалося. Це була десята поразка рівнян у чемпіонаті й лише два очки від останньої позиції у турнірній таблиці.

Читайте також: Коригувальниці з Донеччини за державну зраду загрожує довічне ув’язнення