1 березня у Костополі відбулися фінальні змагання з черлідингу на базі Костопільського ліцею №3, серед шкільних команд громади. Черлідинг – це вид спорту, що поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастика, акробатика).

В рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» заклади змагаються за першість з футзалу, баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування та черлідингу.

Перед початком змагань команди привітали заступниця міського голови Наталія Беляновська та начальниця управління освіти КМР Олена Дідух. Побажали успіхів та нових спортивних здобутків. Загалом за першість змагалося чотири команди учнів 4-6 класів ліцеїв №2, №3, №5 та №6.

Турнір був цікавим та запеклим: кожна команда ретельно підготувалася до змагань та продемонструвала свою силу та талант. Команди були готові боролись за перемогу з усіх сил.

У підсумку команда Костопільського ліцею №3 (вчитель Світлана Онищук) виборола перемогу та представлятиме громаду на районному етапі змагань із черлідингу. Друге місце здобула команда Костопільського ліцею №6, а третє місце посіла команда Костопільського ліцею №5. Переможців та призерів змагань нагородили грамотами заступниця міського голови Наталія Беляновська та начальниця управління освіти КМР Олена Дідух.

Читайте також: У Рівненській області зменшилася кількість хворих на грип