На Рівненщині відзначили спортсменів-медалістів Кубка світу з дзюдо. Про це інформують в Рівненській обласній державній адміністрації.

Четверо наших дзюдоїстів нещодавно вибороли 3 золоті та 1 бронзову нагороду на Кубку світу з дзюдо серед осіб з порушенням зору. Сьогодні їхні досягнення відзначили й вдома. Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль та голова обласної ради Андрій Карауш вручили спортсменам сертифікати на грошові винагороди.

Те, що ви робите і чого досягаєте, надихає кожного з нас. Ви не лише спортсмени, ви символи нашої незламності. Ваша сила духу викликає неабияку повагу. Тож дякую, що продовжуєте гідно представляти Рівненщину і нашу країну, - зазначив Олександр Коваль.

Так, одноразові грошові винагороди отримали четверо дзюдоїстів: Наталія Ніколайчик, Анастасія Гарник, Давид Хорава, Олександр Назаренко. А також два тренери: Михайло Романкевич та Іван Іваницький.

У Рівненській ОДА нагадують, що за "золото" спортсменам виплачено 30 тисяч гривень, а за "бронзу" - 15.

Спортсмени та їхні тренери, своєю чергою, висловили подяку очільнику області за підтримку та пообіцяли не зупинятись на досягнутому.

Читайте також: В Україні діятиме новий покращений проєкт з кібербезпеки BRAMA (БРАМА)