Зимові трансфери не допомогли? Під час 3-місячної перерви рівненський "Верес" підсилився одразу шістьома новими гравцями. На зборах у Туреччині рівненський клуб зіграв 8 спарингів і жодного разу не програв. Проте у першому матчі у другій частині сезону в рамках УПЛ "Верес" зазнав поразки. Більше про новачків та повернення в чемпіонат із новим тренером - далі.

4 перемоги та 4 нічиї. З таким результатом повернувся рівненський "Верес" після зимових зборів у Туреччині. За цей час команда підсилилась 6 новим гравцями. Один з останніх, хто приєднався до червоно-чорних - Євген Банада.

На правах оренди до кінця сезону за "Верес" гратиме і футболіст із житомирського Полісся Дмитро Шастал.

Відсутність поразок на зимових зборах - позитивно вплинуло на команду, розповідає виконувач обов'язків головного тренера Олег Шандрук. Додає, оновлений склад - традиційний процес для будь-яких зборів та міжсезоння.

Перший матч, який зіграв "Верес" в рамках УПЛ, на чолі із новим тренером та оновленим складом, був проти Колоса. Рівняни ніколи не обігрували Колос і навіть не забивали у ворота суперника у матчах УПЛ. Не вдалося змінити статистку червоно-чорним і цього разу. Червоно-чорні не реалізували декілька хороших нагод у першому таймі і пропустили дві контратаки наприкінці матчу.

Читайте також: Спортсмен із Сарн представив область на чемпіонаті України з паралижних перегонів