Завтра, 25 лютого 2024 року, Березнівщина у скорботі зустрічатиме загиблого українського воїна Мазепу Ігоря Івановича з міста Березне, 1968 року народження.

Сержант, командир розвідувального відділення розвідувального взводу, вважався зниклим безвісти внаслідок атаки мінометним вогнем московських окупантів на Донеччині з 05 вересня 2023 року.

"Після тривалих пошуків тіла українського воїна наш Захисник назавжди повертається додому...
Висловлюємо рідним, друзям, побратимам усім, хто любив та поважав Ігоря Івановича співчуття з приводу непоправної втрати. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі", - повідомили у Березнівській міській раді.

Прибуття військового кортежу очікується у місті Березне у неділю 25 лютого орієнтовно о 10.00-10.30 год. (час може бути змінено). Проїзд містом буде вулицями Андріївська, Корецька.

Військове поховання відбудеться у цей же день - неділю 25 лютого у місті Березне. Прощання із загиблим Захисником розпочнеться о 12.00 год. у будинку за адресою: вул. Корецька, 116. Потому траурна колона вирушить до Свято-Миколаївського храму міста Березне, де відбудеться заупокійна служба. Останній земний шлях нашого воїна проляже вулицею Корецька до міського кладовища в урочищі «Лукавець», де Ігоря Івановича поховають на Алеї Слави.