На Рівненщині визначили найкращих вчителів року. Цьогоріч на конкурс подалося 80 освітян. Визначали найкращих у 4 номінаціях: «Українська мова та література», «Географія», , «Образотворче мистецтво» та «Фізика». Павло Невесенко продовжить.

Тетяна вперше подалася на конкурс вчитель року. І відразу ж перемогла у своїй номінації.

Вчителька української мови та літератури не приховує своєї радості. Втім, зізнається тепер треба відповідати новим регаліям.

Також перемогу у номінації образотворче мистецтво здобула і Тетяна Рубель. Каже, неочікувала, що портрапить навіть до призерів конкурсу.

Цьогоріч на конкурс заявилося 80 освітян. Серед них найбільше зареєструвались вчителі української мови тта літератури. В профільному управлінні розповідають, найцікавішим був фінальний етап конкурсу, де члени комісії перебували на уроках педагогів.

Очільник рівненської ОВА Олександр Коваль розповідає, подібні конкурси це формальність. Бо нині кожен педагог - це вчитель року на Рівненщині.

Переможці регіонального конкурсу отримали по 17 тисяч гривень грошової винагороди. Тепер же вчителі готуватимуться гідно представити Рівненщину на Всеукраїнському конкурсі.

Читайте також: Рівненські парадзюдоїсти вибороли золоті медалі на Кубку світу