Обвинуваченому може загрожувати до трьох років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

Дорожньо-транспортна пригода із потерпілими сталася 22 грудня, близько 15 години на вулиці Князя Володимира в обласному центрі.

Водій кросовера «Renault Duster», 46-річний рівнянин, бувши в стані алкогольного сп’яніння, заснув за кермом, в результаті чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Honda Odyssey» під керуванням 35-річної жительки Рівненського району, - встановили поліцейські.

Унаслідок ДТП до лікарні доставили кермувальницю та пасажирку мінівена. Останню після надання допомоги відпустили, а 52-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Результати огляду водія «Renault Duster» в медичному закладі показали 0,63 проміле. Крім того, механічних ушкоджень зазнали й транспортні засоби.

Рівнянину повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Підозрюваний співпрацював зі слідством і щиро розкаюється у скоєному.

За результатами досудового розслідування слідчий Рівненського РУП за процесуального керівництва прокуратури скерував матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду, який і винесе свій вердикт у справі.

Читайте також: Жителя Рівненщини правоохоронці викрили на угоні мотоцикла