Сіли за кермо напідпитку. У Рівненській області нетверезі водії скоїли ДТП. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

  • Перша пригода трапилася учора, близько 20-ї години, на вулиці Страклівській, що у Дубні. 18-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керування та наїхав на паркан.

Під час перевірки документів патрульні з'ясували, що чоловік не отримував посвідчення водія.

Під час спілкування інспектори помітили ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду позитивний — 1,50.

  • Другий випадок трапився цього ж дня, близько 22-ї години, поблизу у селища Млинів Дубенського району.

46-річна водійка автомобіля Tesla Model не вибрала безпечну швидкість руху, не впоралася з керуванням та наїхала на паркан.

Під час перевірки документів у водійки інспектори виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Керманичка пройшла огляд на місці події за допомогою приладу Драгер. Результат огляду позитивний: 1,90 проміле алкоголю.

Патрульні відсторонили обох керманичів від керування транспортними засобами та склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП. А в першому випадку ще й винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою — четвертою цієї статті) КУпАП.

Читайте також: Рідні загиблого військового з Рівненщини просять присвоїти йому звання Героя України