3 матчі - 2 перемоги. Так провели ігри регулярного сезону Суперліги рівненські баскетболісти. Рівнянам вдалося здолати двох суперників. Та у крайньому матчі програли лідеру турнірної таблиці. Подробиці матчів, у сюжеті.

9 лютого у Рівному розпочався бабл регулярного сезону Суперліги з баскетболу. 6 команд протягом 3 днів розіграли матчі в обласному центрі.

В першому матчі БК "Рівне" зіграло проти баскетболістів з Запоріжжя. До головної перерви гра між командою була рівною. Лише в кілька очок рівняни обігрували суперників.

Це перший бабл, у якому були присутні вболівальники. Для рівненських баскетболістів це була додаткова мотивація.

Перший матч у баблі рівненська команда перемогла з рахунком 81-76. До кінця поєдинку різниця в очках була мінімально. Для обох команд це була важлива гра, адже БК "Рівне" та Запоріжжя борються за 2 сходинку турнірної таблиці.

Наступного дня рівняни зіграли проти "Кривбасу". Перший та другий період у команди рівнян не задався. БК "Запоріжжя" вів у рахунку з відривом, який досягав 15 очок.

До кінця 3 чверті гравцям БК "Рівне" вдалося зменшити відрив у рахунку. У другій половині 4-ої 10-хвилинки Олександр Шепелев скоротив відставання до одного очка, а Елайджа Джойнер вивів команду уперед.

Потому гравцям БК "Рівне" вдалося забезпечити відрив від суперника у кілька очок і як результат Кривбасу не вистачило двох поінтів, аби зрівняти рахунок та перевести гру в овертайми.

У завершальному матчі рівненського баблу зійшлось дві команди, що займають першу та другу сходинку турнірної таблиці. БК "Дніпро" у цьому сезоні не програло ще жодної гри. Трибуни на матчі між лідерами таблиці були переповнені.

У першу десятихвилинці баскетболістам Дніпра вдалося вийти уперед. Та до кінця другої чверті гра між командами було відносно рівна.

Третій та четвертий період для рівнян був менш вдалий. Головний тренер БК "Рівне" Михайло Переверзій виділяє, проблеми були з триочковими кидками.

БК "Дніпро" обійшло рівненську команду з відривом у 18 очок. На табло 87:69.

Загалом, БК "Рівне" посідає другу сходинку Суперліги. У рівнян 16 перемог та 8 поразок у 24 поєдинках.