В музеї української історії Південної Австралії з’явився прапор, підписаний українськими воїнами. Про це повідомляють в Рівненській обласній раді.

В музей української історії передали й подяки, які Рівненська обласна рада надіслала волонтеру Іллі Айдману та Асоціації українців Південної Австралії.

Торік австралієць у співпраці з Асоціацією українців та однією із провідних компаній-виробників військово-тактичного спорядження XTEK передали 30 тактичних кевларових шоломів загальною вартістю 72 тис. доларів.

Співпраця обласної ради з Асоціацією триває понад рік. Це одна з найактивніших організацій громадського сектору, яка на міжнародному рівні підтримує Україну. І робить це з перших місяців повномасштабного вторгнення на всіх можливих майданчиках, зокрема, культурному та дипломатичному, — нагадують в Рівненській обласній раді.

Увесь цей час австралійські партнери організовували концерти, виставки, благодійні обіди та ярмарки.
Зокрема, влітку минулого року в місті Аделаїда – столиці штату Південна Австралія, відкрили благодійну виставку «Ціна свободи». На ній експонувалися картини військовослужбовців, які вони малюють під час занять з арттерапії.

Відвідувачі виставки мають змогу задонатити на підтримку України.

Читайте також: "Такі дії є неприпустимими" - Голова СБУ відреагував на стеження за журналістами Bihus.Info