Зустріч без купюр. Титуловані українські спортсмени Сергій Ліщук та Данило Чуфаров завітали у центр "Я - Маріуполь" у Рівному. Там видатні спортсмени у невимушеній атмосфері поспілкувалися з дітками, які були вимушені переїхати до Рівного. Серед тем повне різноманіття - від спортивних успіхів Сергія та Данила до відбудови Маріуполя та нашої перемоги. Дітям також вдалося здивувати легендарних спортсменів. Деталі у сюжеті.

Так титулований український плавець Данило Чуфаров представляє Сергія Ліщука для дітей у центрі я Маріуполь. П'ятиразового призера паралімпійських ігор як і Сергія Ліщука запросили до дітей з Маріуполя. Там спортсмени ділилися своїми історіями успіху. Для Сергія Ліщука Маріуполь це друга домівка. Там він 4 роки грав за місцевий "Азовмаш" де здобув багато титулів. Відтак Сергій з радістю погодився на зустріч.

У спілкуванні з дітьми Данило Чуфаров, який родом теж з Маріуполя, розповів про нелегку долю спортсменів, але акцентував також увагу на навчанні.

У центрі "Я - Маріуполь" розповідають, давно хотіли влаштувати зустріч діткам з титулованими спортсменами. Бо саме вони можуть надихнути та підтримати юних переселенців.

Діти з Маріуполя також здивували Сергія та Данила своїми успіхами у спортивній гімнастиці.

На завершення спортсмени та діти влаштували фотосесію і запевнили один одного - Маріуполь скоро звільнять від росіян і всі повернуться у це прекрасне місто.

Читайте також: "Простір Інтеграції": понад 200 внутрішніх переселенців Рівненщини отримали допомогу