Ексочільник обласної військової адміністрації повернувся на Рівненщину. Мова вже про теперішнього керівника Фонду держмайна України - Віталія Коваля. Він приїхав в нашу область із робочим візитом і заодно представив бізнесу приватизаційний потенціал держави. Більше про це - далі.

 

Під час воєнного стану в Рівненській області на 15% зросла кількість підприємців - нині в регіоні близько 45 тисяч бізнесменів.

 

З початку війни в області створили майданчик для спілкування підприємців із владою для розв'язання важливих питань. На крайню зустріч приїхав і ексочільник Рівненщини, а тепер керівник Держмайна України Віталій Коваль.

 

У 2024 році Фонд планує виставити на торги майже півтори тисячі об’єктів малої приватизації та 18 об’єктів – в рамках великої приватизації, тобто вартістю від 250 млн грн. Відтак, представникам бізнесу озвучили пропозиції від Фонду держмайна. А також озвучили інші можливості - кредити, гранти, інвестиції.

За словами керівника Фонду, для оренди сьогодні доступні понад 2,5 млн кв м держмайна по всій країні. Крім того, кожна гривня, яка вкладається в приватизацію, приносить 4 гривні для економіки України.

Читайте також: Вилучене майно на Рівненщині передадуть для потреб військових