Семеро захисників - назавжди у Небесному війську. Напередодні у громадах прощалися із Сергієм Ковалівим, Олександром Безкоровайним, Михайлом Зайцем, Іваном Троцем, Юрієм Грициляком, Михайлом Гуньком, Петром Ковальчуком. Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОВА.

В Гощанській громаді попрощалися й провели в останню дорогу військовослужбовця Сергія Ковалів. Захисник народився 4 жовтня 1976 року в Гощі. Після здобуття середньої освіти в місцевій школі Сергій вступив до Клеванського професійно-технічного училища, де здобув професію «Майстер сільського будівництва». Працював на будівництві, потім у Рівному на металобазі. На службу був призваний у березні 2022 року. Захисник служив стрільцем-санітаром механізованого батальйону. На жаль, 19 січня Сергій загинув на Харківщині. Йому було 47 років.

У селі Стовпин Великомежиріцької громади попрощалися з молодим полеглим захисником Олександром Безкоровайним. Віддати шану та попрощатися з бійцем прийшли рідні, друзі, побратими, односельці, керівництво громади. Олександр загинув 15 січня внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині.

Війна принесла сумну звістку в Острозьку громаду... 23 січня внаслідок отриманих раніше поранень, під час бойового завдання на території Донецької області, помер Михайло Заєць з Тесова. Зупинилося серце Героя на 44 році життя в одній з лікарень Києва.

У Корецькій громаді провели в останню путь солдата Івана Троця. Іван Миколайович був жителем села Даничів. На жаль, воїн загинув 23 січня у боях на Запорізькому напрямку. З воїном попрощалися напередодні на центральній площі Корця.

У скорботі - Бабинська громада. На щиті повернувся житель Горбакова 45-річний Юрій Грицеляк. Військовий вважався зниклим безвісти з 20 грудня 2023 року. Герой повернувся додому до місця вічного спочинку.

Болюча втрата для Зорянської громади - захищаючи Україну загинув житель села Диків Михайло Гунько, 1997 року народження. Чоловік був командиром зенітного ракетного взводу. На жаль, вірний військовій присязі воїн загинув 6 січня при виконанні бойового завдання у Запорізькій області.

Дубенщина в жалобі: в останню дорогу провели Героя-земляка Петра Ковальчука. Чоловік народився 10 липня 1981 року. Проживав у селі Тараканів. Службу в ЗСУ проходив в інженерно-саперному відділені 57-ої окремої мотопіхотної бригади. На жаль, захисник загинув 20 січня під час проведення технічної розвідки на Ізюмському напрямку на Харківщині.

Світла пам'ять Героям, щирі співчуття рідним та близьким… 

Читайте також: Сьогодні, 29 січня, Рівне проведе в останню дорогу трьох захисників