Четверо загиблих і майже сотня поранених. 2 січня росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Ворог запустив майже сотню різних повітряних цілей. Найбільше постраждав Харків, Київ та область. Деталі у сюжеті.

Це наслідки ракетного удару по території Києва. 2 січня, 2024 року, росія знову завдала масованого ракетного удару. Уламки ракет падали у багатьох районах. На 13:00 відомо про 49 людей, що постраждали, на жаль є двоє загиблих.

Від ракетної атаки постраждали цивільні будівлі, критична інфраструктура, промислові об'єкти у Подільському, Печерському, Оболонському, Деснянському та Святошинському районах. Всі служби порятунку зараз працюють, для подолання наслідків ранкової ракетної атаки.

А це вже наслідки ворожих прильотів по Харкову

Міський голова Харкова каже, пролунало, щонайменше 3 вибухи від ракет, швидше за все, це були «Кинджали». Був ще 4 вибух — це вибух газу. Внаслідок ракетного обстрілу зруйновано багато будинків та інфраструктури. Крім цього постраждали і теплові мережі. Комунальні працівники працюють над відновленням теплопостачання.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, на 14:00 від ранкового обстрілу постраждало 47 харків'ян, серед яких є п'ятеро дітей віком від шести до тринадцяти років.

За підрахунками одного з інтернет-видань, ранкова атака 2 січня, 2024 року обійшлася росії у понад 212 мільйонів доларів. До слова, з 31 грудня окупанти застосували 170 шахедів і десятки ракет різних типів. Майже всі були спрямовані по цивільних об'єктах.