У Рівному чоловік загинув на пішохідному переході. Ввечері 21 січня його збив мікроавтобус “Мерседес” на перехресті вулиць Романа Шухевича та Андрія Мельника.

Світлана Марко, старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС:

— 42-річний Леонід, житель міста Здолбунів, керуючи автомобілем Mercedes Benz 210, рухався зі сторони вулиці Дундича у напрямку Князя Володимира. Під’їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу, Леонід здійснив наїзд на 67-річного рівнянина Мирона.

Проте водій мікроавтобуса стверджує: чоловік переходив дорогу поза пішохідним переходом. Леонід, водій автомобіля Mercedes Benz 210:

— Він біг не на пішохідному переході, а поза ним. Він не дивися по сторонах. Напевно, до когось біг за пішохідним переходом. Це точно. Наскільки я бачив, на пішохідному переході нікого не було. Я їхав зі швидкістю близько 40 км за годину. На цій дорозі є ямки і тут швидко їхати неможливо.

Удар був настільки сильним, що чоловік помер ще до приїзду лікарів "швидкої". Працівники ДАІ тим часом закликають водіїв бути максимально уважними на дорозі, особливо у темну пору доби і під час несприятливих погодних умов.