Рівненські гандболістки здобули три остаточні перемоги у цьому році. У фінальному турі вищої жіночої гандбольної ліги наші дівчата здобули три перемоги на домашньому майданчику. Як наслідок гравчині нині очолюють турнірну таблицю чемпіонату, маючи у своєму активі 26 очок. Більше розповість Павло Невесенко.

У першому матчі заключного туру цього року Рівненські гандболістки зустрічалися з колективом Суми У.

На початку поєдинку нашим дівчатам було складно, вони змушені були наздоганяти суперниць у рахунку. Втім на перерву наші гандболістки пішли у статусі переможниць - 15:13.

По перерві наші дівчата не збавляли обертів і у підсумку перемогли Сумчанок з різницею у сім м'ячів - 29:21. Головний керманич рівнянок Юрій Басюк розповідає, з цим суперником нашим дівчатам завжди складно грати, особливо на старті матчу.

У другому протистоянні у рідних стінах рівнянки зустрічалися з командою з Тернополя "ЗУНУ-Енерго". Цей матч видався теж непростим для наших гандболісток. На перерву команди пішли за нічийного рахунку - 16:16. У другому таймі гра проходила у такому ж ключі, втім завдяки більшій майстерності підопічні Юрій Басюка зуміли вирвати перемогу - 30:27. Наставник нашої команди, говорить про основне завдання для команди на сезон.

Найскладнішою для рівнянок видалась фінальна гра проти колективу Дніпро-Кам'янське. Впродовж матчу шальки терезів коливалися у різні сторони. Основний час завершився внічию - 27:27. Доля поєдинку вирішувалася у серії 7-метрових кидків, де влучнішими були рівнянки. Переможний м'яч на рахунку Маргарити Киричок.

Керівництво Гандбольного рівненського гандбольного по завершенню цього туру уже обмірковує про участь команди у найелітнішому дивізіоні країни.

Цей рік Рівненська гандбольна команда закінчила на першому місті у турнірній таблиці, здобувши 26 очок, а рівненські гравчині стали найкращими бомбардирками чемпіонату - Козак Марія за 9 ігор забила 75 голів, а Інна Голярдик у свій актив записала на один м'яч менше.

Читайте також: Громади Рівненщини передали для ЗСУ бензогенератор, прилади нічного бачення та дрова