Хто тепер керуватиме футболом Рівненщини? Через тиждень, 8 грудня, відбудеться конференція, де імовірно повідомлять ім'я нового керівника Рівненської асоціації футболу. Нагадаємо, 10 жовтня цьогоріч, попередній очільник РОАФ Олексій Хахльов подав у відставку за власним бажанням. Тепер на його місце претендують троє. Хто вони, чому вирішили подати свою кандидатуру та що хочуть змінити - дивіться далі.

В'ячеслав Шевчук колишній футболіст, екскапітан збірної України, володар кубка УЄФА та в минулому тренер. Останні декілька років В'ячеслав обіймав керівні посади у рівненському Вересі. А зараз претендує на посаду голови Рівненської обласної асоціації футболу. Зустріч В'ячеслав Шевчук запропонував організувати на місці запасного поля стадіону «Авангард». Де колись мали побудувати новий стадіон зі штучним покриттям.

Про будівництво на цьому місці нового стадіону говорили ще з 2015 року. Лобіював це питання колишній голова Рівненської асоціації футболу Олексій Хахльов. Який після 8 років очолювання рівненського футболу подав у відставку за власним бажанням.

А вже за майже 2 місяці, 8 грудня відбудеться конференція Рівненської обласної асоціації футболу. Одним із питань є обрання нового голови. На цю посаду претендують троє й один з них - Шевчук. Він розповів, що хотів би змінити.

Зараз же виконувач обов'язків голови РОАФ замість Олексія Хахльова є його заступник та виконавчий директор асоціації футболу Олег Кучер. У минулому також не мало відомий футболіст. А згодом мав і тренерський досвід. Він теж є одним із трьох кандидатів на посаду голови Рівненської обласної асоціації футболу.

Бувши до цього на керівній посаді в РОАФ Олег Кучер звертає увагу і на недопрацювання й планує їх виправляти.

Ну і третій кандидат на посаду голови РОАФ - це Ярослав Коломис, який очолює Рівненську районну асоціацію футболу. Водночас Ярослав має чи мало питань до нинішнього керівництва РОАФ. Називає їхню роботу незадовільною.

Відтак, на думку Ярослава Коломиса потрібно змінити склад керівництва Рівненської обласної асоціації футболу. А також працювати над іміджем.

Хто ж з трьох претендентів очолить рівненський футбол імовірно буде відомо 8 грудня. Разом з тим у футбольних кулуарах вже говорять, що відомо хто буде новим головою РОАФ.

Про те, що вже відомо до голосування, хто очолить асоціацію чули й інші два кандидати. Разом з тим, Олег Кучер, як виконувач обов'язки голови РОАФ розповів, що на конференції 8 грудня буде голосування. Й усе вирішуватимуть делегати.

Та навіть за таких умов голосування, вже відомо імовірного лідера.

Хто ж стане новим головою Рівненської обласної асоціації футболу буде відомо вже за тиждень 8 грудня.

Читайте також: Негода на Рівненщині: місцеві органи влади готуються до снігу, дощу, вітру та ожеледиці