Таксистів Рівного почули. Міська влада збирається встановити знаки на стоянках і збільшити їхню кількість. Кошти передбачать у міському бюджеті. На зустрічі з перевізниками керівництво Рівного пристало на прохання водіїв, але виставило свої вимоги. Який ультиматум отримали перевізники — знає Ігор Шумик.

Усі у виграші. Таксисти нарешті стоятимуть спокійно. Міський голова Рівного каже: на стоянки передбачать гроші у міському бюджеті. Скільки — ще й самі не знають.

Проте непереливки буде нелегальним водіям. За нелегальних таксистів візьметься податкова. Її керівництво переконує: легально працює 50 відсотків усіх водіїв. Інші без — таксометрів.

Задоволені і таксисти. Але не поспішають радіти такій маленькій перемозі. Очікують виконання зобов’язань міської влади. Наступного тижня стоянки облаштовуватимуть гуртом - таксисти, даішники і чиновники.

У Рівному неофіційно 2 тисячі таксистів. Але усіх стоянки все одно не зможуть вмістити. Там стоятимуть лише легальні. Тому нелегальним доведеться й далі платити штрафи.