У Рівному завершився один з етапів змагань з футболу "Impulse Rivne cup". Цього разу серед 12 команд найсильнішого виявляли діти у віковій категорії U11. Чим завершилися змагання знає Павло Невесенко.

Два дні 12 команд змагалися у дитячому футбольному турнірі "Impulse Rivne cup". У фінальному поєдинку зійшлися колективи ДЮСШ "Зоря" та "Славута".

У підсумку перемогу святкували 11-річні гравці з ДЮСШ "Зоря". Фінальний свисток зафіксував результат 5:1 на їхню користь.

Разом з іншими чемпіонство святкує і лівий захисник команди Арсен. Каже у фіналі було не легко, втім найважча гра була на груповому етапі.

Даний турнір вперше організувала Рівненська Футбольна академія "Імпульс". Це був один з етапів у віковій категорії U-11. Планують зіграти і ще в одній категорії ю 12. Раніше за такою системою відіграли діти з U 10. Загалом у Кубку взяло участь 750 дітей не лише з Рівненщини, а й інших областей.

У Рівненській асоціації футболу наголошують такі змагання вкрай необхідні для розвитку діток. Відзначають високий рівень команд учасниць.

По завершенню турніру відзначили найкращих гравців. Назвали і найкращого тренера кубка. Ним став Юрій Шамич з команди "Лідер". Його колектив здобув бронзові медалі турніру.

І куди ж без переможців. Емоції гравців ДЮСШ "Зоря" не потребують коментарів.

 Читайте також: Народний аматорський ансамбль з Рівненщини виграв гран-прі Всеукраїнського фестивалю