Учасниця конкурсу “Міс Рівненщина-2008” Лілія Мацакян (№10) любить відпочивати з друзями, слухати рок-музику, співати та відкривати для себе все нове. Мріє стати співачкою і слідує девізу “Мета виправдовує засоби”.

Сімнадцятирічна Лілія навчається на третьому курсі Дубенського педагогічного коледжу за спеціальністю вихователь дошкільних закладів та організатор фізичного виховання. Зріст: 176 см, вага: 50 кг, параметри: 80-60-87. Улюблені кольори: салатовий та чорний. З їжі обожнює піцу та вареники. Ідеальний чоловік для Лілії повинен бути чесним, гарним, з хорошим почуттям гумору та в усьому її підтримувати.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщина”? — Я спочатку не хотіла брати участь, так як ніколи не займалася модельною кар’єрою і не була учасницею подібних конкурсів. Але потім прислухалася до думки своєї мами, вирішила спробувати свої сили, а коли побачила, як це все відбувається, мені сподобалося, і вирішила йти до кінця. — Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — Чесно кажучи, я не очікувала, що пройду до фіналу. Адже всі конкурсантки красиві й достойні перемоги. Тому це для мене вже є своєрідна перемога. — Які емоції тебе опановували, коли ти дізналася, що будеш у фінальній частині? — Я була дуже щаслива і рада, що спробувала свої сили. — На що ти готова заради перемоги? — Можна сказати, що я готова на все, що відповідає морально-етичним нормам суспільства. Я докладаю багато зусиль, щоб перемогти і все ж таки надіюся на перемогу. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — У дитинстві я завжди дуже рано прокидалася, виходила на вулицю і співала пісню “Чорнобривці”. Це злило сусідів, і вони часто скаржилися моїм батькам. Проте мене все одно це не зупиняло. — На конкурсі ти представляєш один із регіонів Рівне нщини. Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так, це для мене велика честь. Адже я знаю, скільки людей за мене вболіває, покладає надії. Тому я сподіваюся ввійти до числа переможниць. — Що цікавого ти знаєш про свій край? — Я народилася і живу в місті Дубно. Дуже люблю своє місто, і для мене цікаве все, що з ним пов’язано. Адже Дубно має цікаву історію і багато архітектурних та історичних пам’яток .

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.

Голосування Всі учасниці