Олена Мацько (№ 9) любить проводити час з друзями, слухати музику, енергійна та весела. Участь у конкурсі “Міс Рівненщина-2008” вважає способом реалізувати себе. Також Олена грає в оркестрі вже більше шести років й живе за девізом: “Все, що не робиться — все на краще”.

Шістнадцятирічна Олена навчається у 10 класі Олександрійської загальноосвітньої школи. Зріст: 178 см, вага 55 кг, параметри: 80-60-89. Улюблений колір: зелений. Улюблена страва: піца. Ідеальний чоловік, на думку Олени, має бути добрим, з розвинутим почуттям гумору, елегантним та обов’язково любити музику. — Як ти оцінювала свої шанси потрапити у фінал? — Я сподівалася, що потраплю у фінал, і була впевнена в своїх силах. — Які емоції тебе опановували, коли ти дізналася, що будеш у фінальній частині? — Дуже зраділа, адже це шанс, який я хочу використати на всі сто. — На що ти готова заради перемоги? — Я багато на що готова, щоб здобути перемогу, але з огляду на те, що всі дівчати гарні та гідні перемоги, то потрібно докладати максимум зусиль, щоб досягти бажаного результату. — Чи займалася ти модельною кар’єрою? — Так, я закінчила модельне агентство “Панна”, але у серйозних конкурсах краси участі не брала. Раніше брала участь тільки у конкурсі “Міс школи”. — Ким ти мріяла стати у дитинстві? — Спочатку хотіла стати перукарем, а пізніше задумалася над тим, щоб займатися модельною кар’єрою. А ще я граю у волейбол та баскетбол. — На конкурсі ти представляєш один із регіонів Рівне нщини. Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так, я думаю, що це дуже відповідально, і думаю, що зможу гідно представити свій регіон. Я вважаю, що Олександрія має багато цікавих місць, та мені найбільше подобається гуляти у парку.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів. Голосування Всі учасниці