Кілька днів студентські театри естрадних мініатюр із України та ближнього зарубіжжя поміж змаганнями за перемогу, ще й знаходили час на веселе дозвілля у дружньому колі. Чим потішив цьогорічний "Шалантух"?

Чотири дні у Рівному тривав фестиваль СТЕМів "Шалантух". Колективи з України, Росії, Придністров'я показували свою майстерність у мініатюрах. І хоча головним атрибутом будь-якого фестивалю є змагання, однак "Шалантух" в першу чергу фестиваль друзів.

Традиційно на фестивалі "Шалантух" честь Рівного захищає СТЕМ "Шатун". Колектив існує стільки ж, як і сам фестиваль. Тому чим дивувати глядачів та журі в двадцяте, довго не задумувалися. Головне, кажуть, бути простими та щирими. Кожен колектив готувався до «Шалантуху» плідно та насичено, кожен СТЕМ показував свої найкращі номери, проте переможне місце лише одне. Отож, за підсумками журі, третє місце на фестивалі СТЕМів «Шалантух 2011» розділили рівненський "Шатун" та Тираспольський «Епатаж». А кількох їхніх акторів визнали найкращими на цьогорічному фестивалі. Друге місце здобув «Квартал 311» з російського Брянську. Також колектив отримав додаткову номінацію за кращу мініатюру. А перемогли на цьогорічному «Шалантуху» жінки. Колектив із Дніпропетровська «Не генії» не лише здобули золото, а й їхніх актрис визнали найкращими на фестивалі.