Учасниця конкурсу “Міс Рівненщина 2008” Ольга Плисовська (№15) любить проводити вільний час у колі друзів та близьких їй людей, слухати R&B музику, відвідує курси крою та шиття і живе за принципом: “Не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні”.

Вісімнадцятирічна Ольга навчається в університеті “Україна”. Зріст: 171 см, вага: 52 кг, параметри: 85-60-92. Улюблений колір: синій. Улюблені страви: відбивна з м’яса та картопляне пюре. Ідеальний чоловік, на її думку, повинен бути сильним, мужнім, люблячим та добрим.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщини”? — Я з дитинства мріяла стати моделлю. Тому коли дізналася про конкурс, одразу вирішила взяти у ньому участь та просто випробувати свої сили. — Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — У принципі я не надіялася потрапити у фінал, але коли дізналася, мене переповнювали емоції, була дуже рада. — Чи брала ти раніше участь у конкурсах краси? — Ні, участь у конкурсі “Міс Рівне нщина 2008” — це моя перша спроба і я вважаю, що доволі успішна. Адже я вже у фіналі, а всі конкурсантки красиві та достойні перемоги. — На що ти готова заради перемоги? — Я докладаю всі зусилля для того, щоб здобути перемогу, і роблю все, що від мене залежить, аби її отримати. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — Моє дитинство було досить цікавим, але згадати щось конкретно важко. Проте цей період життя залишив у моїй пам’яті лише приємні спогади. — Ким ти мріяла стати в дитинстві? — Мені дуже подобалася медицина і все, що з нею пов’язано. Тому я хотіла стати лікарем. — На конкурсі ти представляєш один із регіонів Рівне нщини. Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так, я відчуваю всю відповідальність, яка на мене покладена, і надіюся, що з гідністю представляю своє місто. — Що цікавого ти знаєш про свій край? — Мені дуже подобається моє рідне місто Кузнецовськ. Адже в ньому є багато красивих і затишних місць, а для мене воно завжди залишиться найкращим і цікавим.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.

Голосування Всі учасниці