Герої. Армія. Рівне. Таку програму ініціював секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. Даний проєкт об'єднає міську владу, волонтерів та людей доброї волі, аби допомогти Збройним Силам України здобути перемогу, а також підтримати поранених на війні бійців та родини загиблих українських Героїв. Більше про програму, далі у сюжеті.

У Рівному об'єднають ініціативи місцевої влади волонтерів та людей доброї волі в одну потужну програму - Герої.Армія.Рівне. Усе аби допомогти українським військовим та їхнім сім'ям. Ініціював цю програму секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Програма передбачає підтримку Збройних Сил України і поранених воїнів, яким потрібне лікування та реабілітація, підтримку родин мобілізованих та загиблих воїнів-Героїв.

Аби удосконалити цю програму, розробники проєкту звертають увагу на подібні програми й у інших містах та волонтерський досвід.

Віктор Шакирзян каже, такий проєкт надзвичайно важливий для міста, адже найпершим нашим завданням є спільними зусиллями здобути Перемогу, а потім гідно турбуватись про тих, хто віддав життя та здоров'я заради цієї мети.

Програму будуть постійно доповнювати. Спершу її обговорюватимуть депутати, далі її винесуть на громадськість і після цього затвердять на сесії міськради. Планують впровадити програму до початку наступного року.

Читайте також: На Рівненщині обраховують збитки від ракетного удару