Кава для коханого, якому навіки 23. У Рівному дівчина загиблого Героя щодня приходить на майдан Незалежності, до стели свого хлопця. Приносить каву, розмовляє, називає зустрічі "побаченнями". Назар Небожинський загинув тогоріч на Чернігівщині. Ціною власного життя, врятував двадцятьох побратимів, а також село від окупації. Історія військового, далі у сюжеті.

Мар'яна Юпаткіна приходить на майдан Незалежності у Рівному. Приносить каву до стели загиблого військового, свого Назара. Такі зустрічі називає "побаченнями".

Назару Небожинському навіки 23. Військовий загинув тогоріч на Чернігівщині. Востаннє Мар'яна з Назаром бачились у Рівному і пили каву у центрі міста. Відтоді дівчина бере завжди два напої і носить до стели.

Молода пара познайомилась у місцевому університеті. Він вчився на механіка, вона - на реабілітолога. Пізніше Назар підписав контракт із ЗСУ. З 2020 служив у Чернівцях. Брав участь в ООС. Коли почалась велика війна, підрозділ Назара спочатку вирушив звільняти Київщину, а згодом - Чернігівщину. Мар'яна каже, її хлопець завжди був рішуче налаштований.

Визволяючи село Нова Басань на Чернігівщині, молодший сержант підбив три ворожі бронемашини й врятував двадцятьох побратимів. Щоправда, ціною власного життя. 30 березня військовий загинув.

У квітні минулоріч з Назаром прощались у рідному місті. На майдан Незалежності прийшли сотні рівнянин.

Назар був навідником БМП. Звільнення села на Чернігівщині і порятунок двох десятків побратимів - це заслуга саме Небожинського.

У селі Нова Басань, що на Чернігівщині Назару Небожинському встановили пам'ятну стелу. Адже він врятував населений пункт від рашистської окупації, яка тривала понад місяць. На його честь перейменували одну з центральних вулиць. У Рівному теж.

Батько крізь сльози розповідає про свого сина. У кімнаті зібрані всі нагороди Назара за роки служби. Але поки тут немає найвищої - Герой України. Пан Володимир певен - це звання його син заслужив.

Вірить, найвищу нагору син посмертно отримає. Сподівається на це і Мар'яна. Дівчина продовжує ходити до світлини свого захисника, у центрі Рівного. Впевнена Назар бачить її з небес і підтримує.

 Читайте також: На Рівненщині попрощалися з чотирма Героями