Боротьба фаворитів та аутсайдерів. Рівненський "Верес" провів запеклу боротьбу із криворізьким "Кривбасом". Це була шоста гра червоно-чорних в рамках Української Прем'єр Ліги. І четверта поразка. Чи були шанси у рівнян - дивіться.

Боротьба за виживання та єврокубки. На криворізькому стадіоні "Гірник" зустрілися "Кривбас" та "Верес", які знаходяться в кардинально різних частинах турнірної таблиці. Відтак, обидві команди були вмотивовані. Але більше пощастило господарям, які відзначились вже на початку матчу.

Верес результативно відповів на 34 хвилині. Задерака вискочив у підкаті під удар, а м'яч влучив у руку. Після перегляду VAR Анастасія Романюк призначила пенальті, який реалізував Кучеров. На перерву команди пішли за рахунку 1:1.

У другому таймі Кривбас більше атакував на правах фаворита, але Паст не давав себе пробити. Проте, голкіпер Вереса не зміг нічого зробити на 85-ій хвилині, коли переможний м'яч забив Іліч.

Таким чином, Кривбас набрав 14 очок та піднявся на друге місце – відставання від Шахтаря становить лише 3 пункти. Верес з 4 пунктами залишився п'ятнадцятим.

Читайте також: Заслужений майстер спорту з Рівненщини виборов три золоті нагороди на Кубку світу