Потрійна ДТП у Рівному. Поблизу парку "Хімік" на вулиці Соборній не розминулися три автівки. Як наслідок, травмувалося двоє осіб, серед яких і 77-річна жінка, а в місті утворилися затори через ускладнений рух. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Ранок почався не з кави. На вулиці Соборна в мікрорайоні Ювілейний зіштовхнулися три автівки.

Поліцейські встановили, що 56-річний водій авто "Nisan Maxima" не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної дистанції й допустив зіткнення із попутним фургоном "Peugeot Partner", 31-річний кермувальник якого здійснював поворот ліворуч. Від удару "Nisan" відкинуло на узбіччя, де він врізався в електроопору, а "Peugeot" — на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із "Jeep Grand Cherokee", - розповідає речниця ГУНП в Рівненській області Юлія Дуднік.

Внаслідок потрійного зіткнення травмувалися двоє людей. Одна з них - 77-річна пасажирка автомобіля "Nisan".

Перша постраждала - жінка 77 років, вона була у свідомості, ходяча, мала черепно мозкова травма. Їй була надана допомога і транспортована в міську лікарню міста Рівне, - каже заступник директора центру з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Олег Ушкевич.

Госпіталізували також і кермувальника фургона "Пежо".

Другий постраждалий - чоловік 22 роки, він мав забійну рану плечового суглоба і забій носа, - додає Олег Ушкевич.

Медики хотіли оглянути ще одного постраждалого, однак, від надання допомоги той відмовився.

Це був чоловік 52 роки, мав ознаки травми шийного відділу хребта і грудної клітки, стан був задовільний, відмовився від надання допомоги й госпіталізації й був залишений на місці, - резюмує заступник директора центру з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Олег Ушкевич.

Попередньо, керманичі усіх трьох авто - тверезі. Усі обставини аварії встановлюють правоохоронці. Автівки із механічними пошкодженнями вилучені на спецмайданчик.

Читайте також: У двох районах області внаслідок ДТП за участі мотоциклів травмувалися двоє малолітніх