Із запрошенням взяти участь у дружніх змаганнях до Дубенського районного відділу поліції звернулась дирекція ліцею №8 м. Дубно. Суперників старшокласники обрали собі самі: діти дуже хотіли позмагатись у грі з дорослими, яких звикли бачити за інших обставин та в іншій формі – поліцейськими.

Тож, 15 вересня, у товариському матчі на території освітнього закладу зійшлись дві команди. Хоч гра і була запеклою, проте час усі провели весело та з користю.

Заступник начальника Дубенського РВП Петро Базарін зауважив, що підрозділ за сприяння керівництва ГУНП в Рівненській області та громадської організації спортивний клуб поліції Рівненщини «Тріумф» підтримують проведення подібних заходів задля розвитку та популяризації фізичної культури і спорту, здорового способу життя. Тим паче як відмовити, коли зіграти запропонували діти.

І хоча рахунок товариського матчу — 11:6 — зовсім не на користь ліцеїстів, юнаки не засмутились, адже поліцейські завітали до них із гостинцями та подарунками — футбольними м’ячами. Натомість кубок, вручений організаторами дійства, віднині поповнює ряд спортивних здобутків поліцейських Дубенщини. Щоправда, ліцеїсти пообіцяли відіграти його під час матчу-реваншу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області за матеріалами Дубенського РВП.

Читайте також: Сумоїсти з Рівненщини здобули 4 золота та 1 срібло на дорослому Чемпіонаті Європи з сумо