Зупинилися за крок до фіналу. П'ятеро гравців команди "Кардинал-Рівне" повернулися з Хорватії, де проходив юнацький чемпіонат Європи з футзалу. Рівненські вихованці були в складі збірної України U-19. Вони змогли дійти до півфіналу змагань, але за крок до мрії поступились одноліткам з Іспанії. Хлопці вже повернулись до Рівного і провели тренування.

Ось так гравці збірної України з футзалу U19 радіють зрівняному рахунку у півфіналі проти Іспанії. Та вже за кілька хвилин синьо-жовті пропускають втретє і програють за крок до фіналу. В складі нашої збірної виступають 5 гравців рівненського "Кардиналу". Які тепер повернулися додому і спробують допомогти своїй команді вже у внутрішньому чемпіонаті.

Окрім капітана Дмитра Скибчика з рівненських вихованців за збірну грали Вадим Тютюрай, Дмитро Дяченко, Костянтин Рафальський та Максим Малиновський. Останній відзначився на Євро 4-ма голами й став другим у бомбардирських перегонах. Але повернувся до Рівного засмученим.

Через відсутність рівнян на Євро та травму основного голкіпера, Асоціація футзалу України дозволила "Кардиналу" перенести стартові матчі в "Екстра-лізі".

Для 19-річних Кардиналівців це був останній виклик до юнацької збірної України. Тепер хлопці проявлятимуть себе на дорослому рівні в українському чемпіонаті. Рівненський клуб стартує в "Екстра лізі" 23 вересня. До цього рівняни ще зіграють на товариському турнірі у Луцьку.

Читайте також: Трирічний син загиблої унаслідок ДТП матері — у стабільно тяжкому стані: водієві повідомили про підозру та обрали запобіжний захід