Без роботи і без зарплати. Вже чотири місяці працівники будівельної компанії "Споліоласт” не отримують зароблених грошей. Люди втомилися чекати, а керівництво навіть не пояснює причини затримки. З початком зими майже півсотні людей просто не працюють. Але щодня приходять під офіс компанії у пошуках пояснень.

Вони — муляри, штукатури, плиточники. Віддали улюбленій справі півжиття. Вимагають небагато — лише власноруч зароблені гроші. Їх вони не бачать уже чотири місяці. Кажуть: криза–кризою, а зарплатню — за розпорядком.

Керівництво компанії на місці не застанеш. Люди кажуть: голова правління — у лікарні. Немає пояснень і у його заступників. Не знають, не чують, не бачать.

Проте він так і не з’явився. Працівники пояснюють:гроші є. Адже нещодавно керівництво продало кілька квартир, які будували нинішні безробітні.

На Рівне нщині подібних ситуацій немало, каже головний державний інспектор. Щодня сюди звертаються десятки людей. Проте найліпше одразу йти в суд. У такому випадку це — єдиний шлях отримати свої гроші. Інакше пройдуть місяці. А люди лише гаятимуть час і залишаться ні з чим.