І знову - страждають мешканці мікрорайону Північний. Остання крадіжка була скоєна в багатоповерхівці на вулиці Волинської Дивізії, 11-а.

Місце крадіжки оглянули працівники міліції. Вхідні двері до машинного відділення були справні, а от замок зловмисник пошкодив. Тут експерти відшукали деякі відбитки слідів, які, можливо, залишив крадій. Диспетчер Поліна Пилипака одна з перших, хто помічає несправність ліфтів. Але цьому, розповідає жінка, може бути кілька причин. І не завжди крадіжка.

Від початку осені на мікрорайоні Північний зареєстрували 11 крадіжок ліфтового обладнання. Найбільше через це страждають люди похилого віку та батьки, яким доводиться на руках нести маленьких дітей до квартири. Хто у цьому винен, працівники міліції ще не знають. Але сподіваються розшукати крадіїв з допомогою рівнян. Якщо у під’їзді ви помітили незнайому людину, яка прямує до машинного відділення, або ж почули там певний шум, негайно телефонуйте до міліції за номером телефону 102. Окрім цього, спробуйте запам’ятати прикмети потенційного злодія.