Про цей випадок, який стався в Радививилівському районі, ми розповідали наприкінці листопада минулого року. 39-річний Віктор із села Башарівка Радивилівського району запропонував знайомому валютнику з Тернопільської області вигідно придбати антикваріат.

Заманивши чоловіка на віддалений хутір, зловмисник кілька разів вдарив його ножем у шию. Але 37-річний Петро зумів вирватись з машини та втекти. З ножовими пораненнями він потрапив до лікарні, а його кривдника стали шукати правоохоронці.

Здобиччю нападника стали 5 тисяч доларів, 3 тисячі євро та автомобіль „ВАЗ 2106”. Щоправда, машину він невдовзі кинув, зрозумівши, що насамперед шукатимуть її. Затримали зловмисника аж на Київщині у містечку Ставище – тут він сховався у приятеля, разом з яким відбував покарання у в’язниці.

За вчинення розбійного нападу проти Віктора, який уже мав 4-ри судимості за грабежі та крадіжки, порушили кримінальну справу. Суд визнав чоловіка винним у скоєні злочину та засудив до 9 років позбавлення волі. Ця судимість стала для Віктора вже 5-ою.