Малеча демонструватиме одяг відомих брендів. Нададуть його рівненські магазини, які погодилися взяти участь у фестивалі. Організатори свята хочуть показати рівнянам, що у місті є чимало хороших дитячих торгових закладів де рівняни можуть вдягнути своїх дітей. При цьому не платити за це космічні ціни. Окрім дефілювання моделей, на фестивалі глядачі побачать й цікаву шоу програму.

Фестиваль дитячої моди «Children's fashion festival» пройде у Рівному 11 жовтня. Дефілюватимуть там 27 рівненських маленьких моделей. Дівчатка та хлопчики демонструватимуть одяг з рівненських магазинів.

Осінній та зимовий одяг буде лише частиною показу. Новинкою стане одяг з диснеївських мультиків. Побачити й придбати можна буде й чимало аксесуарів для маленьких модниць та модників.

Фестиваль покликаний підняти на вищий рівень дитячу моду в Рівному. Глядачі свята зможуть купити одяг відразу після показу. Організатори свята запевняють, ціни на товар будуть доступними для всіх. Асортимент товару буде як від зарубіжних фірм так і від українських.

Не обійдеться і без шоу програми. Між виступами глядачів розважатимуть молоді місцеві виконавці.