Івана Буренко (№14) захоплюється журналістикою, політикою та кулінарією, особливо українською кухнею. Слухає музику різних жанрів, залежно від настрою, завжди прагне пізнати щось нове та самовдосконалитися. Її кредо: “Прийшов, побачив, переміг”.

Двадцятиоднорічна Іванна навчається на п’ятому курсі Рівне нського державного гуманітарного університету. Зріст: 172 см, вага: 52 кг, параметри: 85-63-91. Улюблений колір: червоний. З їжі найбільше полюбляє шоколад. Ідеальний чоловік для Іванни повинен бути високим, струнким, з хорошим характером, а головне — ідеальним стає той, хто їй подобається.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщини”? — Почувши про цей конкурс, захотіла спробувати свої сили, відчути щось нове, спробувати себе в чомусь новому. Участь у конкурсі — це для мене цікаво, на даний момент це для мене близьке. — Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — Не скажу, що була впевнена на сто відсотків, що пройду до фіналу, але думала, що у мене є досить високі шанси. Коли дізналася, що буду у фінальній частині, — зраділа. Адже я думаю, що кожній дівчині буде приємно бути в числі шістнадцяти найкрасивіших дівчат Рівне нщини. — На що ти готова заради перемоги? — Я прихильниця чесних методів на шляху до перемоги, тому готова працювати над собою, самовдосконалюватися, робити все, що в моїх силах. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — Нічого надзвичайного у моєму дитинстві не було. У мене була хороша сім’я , щасливе дитинство і все, як у всіх дітей. — На конкурсі ти одна з учасниць, хто представляє місто Рівне . Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так, я вважаю, що на мені лежить велика відповідальність, особливо враховуючи те, що інші конкурсантки, які представляють Рівне , займалися модельною кар’єрою, а я — ні. Тому мені потрібно достойно виступити, показати себе перед Рівне нською областю. Рівне має дуже цікаву і захоплюючу історію. Також у Рівному є багато цікавих місць, де можна добре провести час та відпочити.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці).

Переглянути фоторепортаж Голосування

Всі учасниці

Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.