Десятого жовтня пустять газ, а 15-го з теплом будуть вже всі будинки. Принаймні такі обіцянки дали обласні чиновники Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолію Близнюку. Сьогодні з останнім пройшла селекторна нарада. Всі області звітували про свою готовність до опалювального сезону. Чи мав Міністр зауваження до Рівненщини?

Словесного ляпаса від Міністра Рівне нщина не отримала. Міські чиновники кажуть, мабуть, через те що цьогоріч посилено готувались до початку опалювального сезону.

Однією з головних вимог Міністра Анатолія Близнюка є встановлення по котельнях лічильників. Каже, завдяки ним можна легше вирахувати обсяг використаного тепла і порахувати різницю в тарифах.

Заборгованість по оплаті за тепло на Рівне нщині становить 215 мільйонів гривень. Частина грошей це різниця в тарифах, інша підпадає під списання.

Тепер чиновники чекають тільки початку опалювального сезону. Сподіваються, що в останній момент ніякої непередбачуваної ситуації не виникне. На вимогу Міністра, планують створити й диспетчерську службу, яка цілодобово прийматиме дзвінки рівнян щодо проблем з опаленням.