Цього разу вдома він поступився южненському "Хіміку". Після першої чверті рівняни вже почали відставати. Шальки терезів схилялися в різні боки, але фатальною стала остання хвилина. Що тоді трапилося з рівненською командою — бачив Андрій Лобчук.

Рахунок у грі відкрили баскетболісти "Хіміка", але рівнянин Ілля Шемосюк влучним кидком його зрівняв. Більшість часу першої десятихвилинки "Пульсар" перемагав, проте гості не відставали і в кінці чверті також зрівняли рахунок — 14:14.

Другий період розпочався також з рівної боротьби, і на п'ятій хвилині рахунок був рівним — 22:22. Втім, фортуна ніби відвернулась від наших гравців і на велику перерву вони пішли, програючи 4 пункти. Після відпочинку ситуація для "Пульсара" стала ще гіршою. Різниця в рахунку збільшилась до 10 пунктів. Але до кінця чверті рівняни змогли змешити відрив. В останній десятихвилинці у "Пульсара" відкрилось друге дихання. Він не лише зміг наздогнати "Хімік", а й кілька разів виходив уперед.

Відтак, доля матчу вирішилась у кінці чверті. Тоді гості повели у рахунку, і, щоб зрівняти його, пульсарівцям залишалось лише півтори секунди. Але останній кидок Павла Улянка позитивного результату не дав. У підсумку — перемога баскетболістів з Южного 61:64.