У вбивстві з необережності підозрюють єгера, який при спробі затримання застрелив браконьєра. Нагадаємо, це сталося в Зарічненському районі.

Працівник єгерської служби Віталій Войтович був на нічному чергуванні поблизу села Радове коли почув постріли – у полі помітив світло фар, а поруч чоловіка з рушницею, який стріляв у зайців. Рацією викликав на допомогою рейдову групу, а сам рушив на перехоплення порушника, який став тікати до села.

Сутичку перервав постріл – вистрілила рушниця єгера, яку начебто намагався вирвати порушник. Чоловік впав і вже не піднявся.

Колеги з рейдової бригади, це міліціонер, лісник та головний мисливець району, на місці події опинились уже пост-фактум – ознак життя чоловік не подавав.

Та медики зарадити чоловіку вже нічим не змогли – поранення у пах виявилось смертельним. Мисливствознавці кажуть, що це був нещасний випадок - куля могла влучити і в єгеря. Охоронці лісу дивуються: за незаконне полювання чоловіку загрожував лиш штраф та конфіскація зброї тож не розуміють причин агресивної поведінки порушника.

Загиблому було 27 років. Його родичі не на камеру говорять, що чоловік часто займався браконьєрством, нещодавно розлучився і час від часу бував агресивним. Всі обставини цієї трагедії мають з’ясувати співробітники Зарічненського райвідділу міліції. Цей випадок вони кваліфікували як вбивство з необережності. Головний фігурант уже порушеної кримінальної справи Віталій Войтович винним себе не вважає адже на місці загиблого міг опинитись сам.