Учасниця конкурсу “Міс Рівненщина-2008” Олена Литвинчук любить вільний час проводити з рідними та друзями, захоплюється східними танцями та йогою. В людях найбільше цінує порядність і вважає, що кожна людина може досягнути будь-якої мети. Живе за девізом: “Посміхнися, і життя обов’язково посміхнеться тобі у відповідь”.

Дев’ятнадцятирічна Олена навчається в Рівне нському інституті слов’янознавства за спеціальністю перекладач. Ріст конкурсантки: 178 см, вага: 53 кг, параметри: 90-60-90. Улюблений колір: червоний. З їжі обожнює морозиво. Любить слухати всі напрями музики, а особливо молодіжну та рок-музику. Ідеальний чоловік, на думку Олени, повинен бути сильним, незалежним, а головне — обожнювати її.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщина”? — “Міс Рівне нщина” — це дуже відомий конкурс, і я вважаю, що це один з найкращих конкурсів, які проходять у Рівному. Для мене цей конкурс — можливість ще раз перевірити свої сили. — Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал? — У принципі я вважаю, що достойна того, щоб бути у фіналі і представляти Рівне . Тому я вірила, що пройду до фінальної частини. Для цього докладала всіх зусиль, старалася. Адже участь у конкурсі — це велика праця й щоденні репетиції. — На що ти готова заради перемоги? — Особливих амбіцій у мене немає. Але надіюся, що за допомогою своєї праці досягну успіху. — Чи займалася ти модельною кар’єрою? — Так, я навчалася у модельному агентстві “Панна”. Брала участь у конкурсі “Королева краси 2004”, де здобула титули “Перша віце-міс” та “Міс фото”; “Міс університет” та “Міс преса”, де здобула титул “Першої віце-міс”. Також у 2006 році була учасницею конкурсу “Міс Західна Україна”. — Як оцінюєш свої шанси на перемогу? — Вважаю, що маю шанси увійти до числа переможниць і почуваю себе впевнено серед конкурсанток. — Що цікавого можеш згадати про свої дитячі роки? — У мене було звичайне дитинство. Ходила у дитячий садочок, школу. Також я брала участь у конкурсах “Міс дитячий садочок” та “Міс школи”. — Чи відчуваєш ти відповідальність за те, що представляєш Рівне на конкурсі? — Так, відчуваю покладену на мене відповідальність. Адже я дуже люблю Рівне і повинна гідно представити його.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці).

Переглянути фоторепортаж Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів.