Іванна Шевченко, учасниця конкурсу “Міс Рівненщина-2008” під другим номером, любить танцювати та складати вірші. Слухає музику різних напрямків залежно від настрою. Її кредо: “Завжди залишайся самим собою”.

Сімнадцятирічна Іванна навчається в Острозькому вищому професійному училищі. Зріст: 176 см, вага: 52 кг, параметри: 80-60-89. Улюблені кольори: чорний та червоний. З їжі любить фрукти та борщ. Ідеальних чоловіків, на думку Іванни, немає. Тому для неї головне — щоб чоловік був чесним, порядним і з красивою зовнішністю.

— Чому ти вирішила взяти участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщина”? — Участь у кастингу конкурсу “Міс Рівне нщина-2008” я вирішила взяти тому, що хотіла спробувати власні сили. Вважала, що в мене є шанс пройти у фінал, і коли дізналася про те, що я вже у фінальній частині, була дуже щаслива, адже я ніколи не брала участь у конкурсах краси і це для мене великий успіх. — На що ти готова заради перемоги? — Як на мене, перемогти може кожен. І тому, щоб здобути перемогу, докладаю всіх зусиль і сподіваюся ввійти до числа переможниць. — Що цікавого ти можеш згадати про свої дитячі роки? — Дитинство — це найцікавіший період життя, тому я думаю, що моє дитинство було дуже цікавим, і важко розказати про щось конкретне, адже з ним у мене пов’язані лише приємні спогади. Я хотіла, щоб у майбутньому у мене була творча професія, наприклад, мріяла стати співачкою. — На конкурсі ти представляєш один із регіонів Рівне нщини. Чи відчуваєш свою відповідальність за це? — Так я дуже рада, що поміж інших дівчат регіону на конкурс відібрали саме мене. Тому надіюся виправдати довіру і гідно виступити у фіналі. На конкурсі я представляю Острозький район і можу сказати, що цей край відрізняється від інших тим, що має багато історичних споруд і дуже захоплюючу історію.

Щоб проголосувати за обрану учасницю, надішліть SMS на номер 10633 (спочатку набери 1961, МО та номер учасниці). * Вартість голосування – 3 грн (з ПДВ без ПФ).

Титул “МІС “ОГО” отримає красуня, яка набере найбільшу кількість SMS – голосів. Переглянути фоторепортаж