Першопрохідцями стали мешканці Степана Бандери, 60-а. Тепер там у кожній квартирі відрізане центральне опалення і стоять котли. Переобладнання своїх квартир люди робили власним коштом. Та знайшлися гроші не у всіх. Цей будинок є пілотним проектом міської ради. Тож сьогодні депутати вирішували як допомогти соціально незахищеним мешканцям будинку, щоб той не залишився без тепла.

Будинок на Степана Бандери 60а став першим у місті який має індивідуальне опалення. Алла Нікандрівна вже чекає перших холодів аби перевірити як працює котел. Каже, проведення індивідуального опалення їй коштувало майже 15 тисяч гривень. За витрачені кошти не жаліє.

Провести індивідуальне опалення у будинку дозволила міська влада. За це фірмі-підряднику люди платили власні кошти. Втім у будинку є кілька малозабезпечених сімей, а тому не змогли заплатити гроші за послуги підрядника. Через що фірма не дає акти виконаних робіт.

Втім голосувати та виділяти кошти дехто з депутатів не поспішали.

Не розгубився голова об'єднання співвласників багатоквартирного будинку на Степана Бандери, 60а, Іван Фатич. Недовірливих депутатів запросив у гості.

Після ще кількох словесних перепалок депутати все ж проголосували, аби виділити кошти на влаштування індивідуального опалення соціально незахищеним мешканцям Степана Бандери, 60а. Міський голова Володимир Хомко сподівається, що початок буде вдалим й інші будинки в Рівному колись також переобладнають на індивідуальне опалення.

До переобладнання вже готовий ще один рівненський будинок. Втім який саме, міський голова поки не каже.