Тепер вони житимуть у новоствореному модульному містечку. Дванадцять будиночків облаштовані всім необхідним для комфортного життя. Хто отримав ключі, дивіться далі у сюжеті.

Дмитра Івановича вже охрестили головою ОСББ у новоствореному модульному містечку. Чоловік разом з дружиною та тещею переїхали на Рівненщину з Бахмута. З квітня 2022-го року живуть на Радивилівщині. Тепер оселяться в одному з будиночків модульного містечка.

Не буде відтягувати з переїздом і родина поліцейського. Антон разом з дружиною та 6-річною донькою переїхав з Луганщини. Тепер чоловік працює у відділку поліції у місті Дубно. Теж отримали ключі від нового житла.

12 модульних будиночків у місті Радивилів почали встановлювати ще восени, минулоріч. У даній громаді проживає найбільше ВПО по області. Нині ключі від нового житла отримали більше 40 переселенців.

Усі модульні конструкції утеплені. Мають автономне опалення. Тут облаштована кухня, душова, є меблі - шафа, двоспальне ліжко та двомісний диван. Загалом будиночок розрахований на четверо людей. Самі ж будиночки виготовило підприємство релоковане з Харківщини на Рівненщину.

12-ть будинків вже мають своїх нових мешканців. Проживання безкоштовне, люди сплачуватимуть лише за комунальні послуги. Чиновники кажуть, дані будиночки - аналог службового житла. Після закінчення війни, модульне містечко тут лишиться. Буде резервом для громади. 

Читайте також: Тринаціональний діалог: Рівне домовилося про співпрацю з німецьким та польським містами