Дмитро Головатий, який обслуговує територію Мирогощанської громади вже три роки, вирішив урізноманітнити підхід до проблеми булінгу в освітніх закладах та на прикладі двох класів місцевого ліцею випробувати новий підхід. Заручившись підтримкою педагогів, вирішили влаштувати «день дружби».

Поліцейський офіцер громади розповідав школярам про необхідність взаємоввічливого ставлення одне до одного, повагу та товариські стосунки, а також усі разом дивились тематичні мультики. А потім із дітьми в ігровій формі тему «пропрацювали» психологи.

Користуючись нагодою, поліцейський наголосив і на правилах дорожнього руху та роздав школярам світловідбиваючі стрічки, які передали місцеві благодійники.

«Закріпили» отримані знання — спільним поїданням солодощів.

Дмитро Головатий впевнений, що такі заходи значно зближують та сприяють налагодженню дружніх відносин між дітьми. Адже увага та підтримка дорослих їм зараз особливо потрібні.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Фахівці із США провели майстер-клас для рівненських піротехніків по роботі із тактичним роботом для розмінування mtrs talon 4