Понад 50 кандидатів вже проходять військово-лікарську комісію. Та близько чотирьохсот добровольців пройшли первинну консультацію у ЦНАПах. Подробиці далі у сюжеті.

Владислав Черепинський прийшов аби детальніше дізнатися про Гвардію Наступу. Чоловік немає військового досвіду. Проте готовий вступити до лав однієї з восьми штурмових бригад. До якої саме- поки не знає. Каже, ще є час все обдумати.

До ЦНАПу приходять і ті, хто вже має бойовий досвід. Ірина Райлян служила в першому прикордонному загоні в Маріуполі. Тепер подала заявку в Гвардію Наступу. Каже, хоче служити під керівництвом командира, з яким захищала Маріуполь.

Вже близько чотирьохсот добровольців пройшли первинну консультацію у ЦНАПах для вступу у Гвардію наступу. Понад 50 добровольців проходять військово-лікарську комісію. Більшість кандидатів у Гвардію Наступу- це люди з військовим досвідом.

У Рівненській області є 5-ть центрів надання адміністративних послуг, які ведуть набір добровольців до Гвардії наступу. Два в самому Рівному та по одному в кожному з районних центрів.

 Читайте також: На Рівненщині за тиждень розгорнули ще 9 Пунктів Незламності