Криза молодіжним кредитам - не перепона. Принаймні не цього року. Обласна рада планує виділити 650 тисяч гривень позики на житло для молоді. А ще - відродити студентські загони та стимулювати будівництво шкіл. Майже наполеонівськими планами обласних обранців цікавився Ігор Шумик.

Три молоді сім’ї цьогоріч матимуть новеньке житло. На молодіжний кредит в обласному бюджеті мають 650 тисяч гривень. Щоправда, якщо депутати не "зарубають" таких намірів на сесії облради.

Планують в році Бика й студентські загони відродити. Які сприятимуть тимчасовому працевлаштуванню студентів. Тож у вільний від навчання час такі групи трудитимуться у різних галузях господарства.

Найбільше сперечалися члени профільної комісії про будівництво шкіл. Щоправда, переконують: своїми силами забезпечити їх спорудження вони не в змозі. Тому чекають допомоги керівників районів. Серед іншого не забули про спортивні візитки Рівного. "Пульсару” планують виділити з обласного бюджету 250 тисяч гривень, "Регіні” — сто тисяч гривень.