Його обіцяють таки добудувати, таку обіцянку дали обласні чиновники місцевим спортсменам та тренерам напередодні їхнього професійного свята. Його відзначають щорічно у другу суботу вересня. Чим пишалися, а на що нарікали рівненські зірки спорту?

У залі засідань Рівне нської облдержадміністрації сьогодні людно. Свої нагороди та відзнаки прийшли отримати кращі з кращих спортсменів та тренерів області напередодні дня фізичної культури та спорту.

Медаль від Президента України отримав і тренер з пауерліфтингу Рівне нського "Інваспорту" Андрій Демчук. З гордістю розглядає свою нагороду, адже від глави держави — це перша. Каже, інвалідам займатися спортом важко, навіть, дістатися до залу тренування — для них вже досягнення.

Не вистачає на Рівне нщині й хорошої спортивної бази, кажуть тренери. Обласні чиновники про це знають і додають, що цьогоріч не вистачило коштів для спорту, бо були важливіші проблеми, які потрібно було вирішувати.

Аби ж не осоромитись перед Євро 2012, чиновники пообіцяли у наступному році реконструювати головну арену області — стадіон Авангард. Планують також відкрити коледж фізичної культури та спорту у Костополі.