У Рівне завітали українські актори Роман Мацюта та Михайло Жонін. Від початку повномасштабної війни вони зайнялись волонтерством. В одному з університетів Рівного відбулася прес-конференція, де Роман з Михайлом розповідали про важливість волонтерської роботи. Подробиці знає Владислав Стецюк.

Після початку повномасштабної акторське життя Михайла Жоніна та Романа Мацути змінилось на волонтерське. Про це останні розповіли під час зустрічі з студентами МЕГУ. Актори переконують, обірвали усі зв'язки з представниками цієї професії у росії. Нині просувають український продукт та допомагають у боротьбі з ворогом.

Софія Валінкевич, студентка 4-го курсу журналістики. Дівчина хотіла побачити як відрізняються актори на екрані та у реальному житті.

Роман Мацюта ділиться, хотів би, щоб після перемоги в українському кінематографі знімали менше фільмів на військову тему.

На прес-конференції говорили і про звільнення Херсону. Для акторів ця тема є близькою, адже вони самі родом з Херсонщини.

Прес-конференцію організували аби популяризувати волонтерство та боротьбу українського народу. Та показати, як кожен може вносити лепту у протистояння проти східного агресора.

росіяни та українці - це зовсім різні народи і ніяк не братські - наголошує Михайло Жонін.

В МЕГУ запевняють будуть і надалі проводити зустрічі з військовими, волонтерами та представниками різноманітних професій. Аби студенти не забували в які непрості часи ми живемо.

Читайте також: