23-річного парубка, який грабував перехожих, затримали правоохоронці в Острозі. Вночі він нападав на одиноких жінок, які повертались додому. 26-річна Надія після зустрічі з грабіжником ледь залишилась живою. На її щастя, поруч проїжджали працівники міліції.

Надія, потерпіла: "Близько 12-ї години ночі я йшла з роботи. Саме доходила до маркету “Рікос”, коли побачила двох молодих людей, які сварилися на іншому боці дороги. Один з них перейшов на мою сторону і сказав: “Я тебе проведу”. Відповіла, що мені цього не треба, я вже біля хати, і мене є кому проводити. Він перекрив мені дорогу і не пускав далі. Раптом почав бити кулаками по голові та обличчю, збив мене з ніг та хотів вирвати сумку. Тут приїхала міліція. Добре, що правоохоронці з’явилися вчасно, інакше не знаю, чи стояла б зараз тут".

Надія виявилась не першою жертвою Павла. За годину до цього він пограбував ще одну жінку. Напавши на 38-річну Ангеліну, парубок забрав у неї гроші, мобільний телефон та обручку.

Як розповів начальник Острозького МВ УМВС України в Рівне нській області Микола Бондарчук: "У компанії зі своїми знайомими юнак грав у більярд, вживав алкогольні напої, а коли закінчилися гроші – вирішив здобути їх злочинним шляхом. Вийшовши в місто, він вибрав жертву – самотню жінку, на яку й напав. Павло наніс потерпілій тілесні ушкодження і заволодів її майном, а саме: мобільним телефоном, грошима та обручкою. Після цього спокійно, як ні в чому не бувало, він повернувся у розважальний заклад, пропив з друзями гроші і знову вирішив піти на “промисел”.

Під час другої спроби пограбувати жінку працівники міліції і затримали Павла. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання, спілкується зі слідчими. За словами правоохоронців, парубок грабував жінок, оскільки в нього не було грошей на випивку. Вийти ж на волю він зможе нескоро. Павло вже мав умовний термін через проблеми з наркотиками, тож тепер йому доведеться провести за ґратами від 7 до 10 років.