Рівнянин Євген Олійник уже 15 років суворо обмежує свій раціон і бере енергію від сонця. Але це не заважає йому працювати і жити повноцінним життям. Своїми секретами дивак поділився з Анною Яцук.

Євген Олійник вже 20 років працює на кафедрі архітектури у водному університеті. За цей час він встиг стати автором багатьох проектів у місті, а також навчити цьому своїх студентів. Каже, працювати з молоддю - одне задоволення.

Євген Олійник вважає себе суворим викладачем. Каже, від студентів вимагає знань і бажання вчитися. Переконаний, що тільки тоді вони досягнуть вершин архітектури. Сам же викладач з гордістю показує свої проекти. Одним з них є корпус водного університету. Окрім роботи, Євген Олійник любить природу. Обожнює гуляти на свіжому повітрі, їздити у ліс, займатися спортом, брати енергію від сонця.

Рівнянин обмежує себе і у їжі. Ніколи не відвідує їдальні, споживає тільки те, що готує власноруч. Намагається харчуватися тільки раз у день.

Чоловік обмежує себе не лише у харчуванні, а й у користуванні технікою. Мобільним телефоном він не користується. Каже, що зайве спілкування йому не потрібне, також вважає: цей прилад забирає енергію у людини. Євген Олійник послідовників власного способу життя поки не має. Та через це він не засмучується. Йому подобається бути людиною-диваком.