Відтепер дітлахи з Березного зможуть бавитися на новому дитячому майданчику. На цю споруду тут очікували не один рік. Як пройшло відкриття та хто зробив такий подарунок дітлахам, дивіться далі у сюжеті.

Пані Катерина дуже задоволена тим, що в Березному відкрили дитячий майданчик, де її дітки зможуть проводити своє дозвілля. Каже, дуже на це чекала.

Ініціатором побудови дитячого майданчику в Березному виступив народний депутат України від партії "За майбутнє" Віктор М'ялик. Депутат відкрив майданчик за власні кошти. Попри війну Віктор М'ялик вже вкотре будує для малюків Рівненщини дитячі майданчики аби юні українці могли хоча б на мить відволіктися від жахів війни.

Міський голова Березного Руслан Пилипчук вдячний Віктору М'ялику за такий подарунок місту. Розповідає, що з кожним днем дітлахів приходитиме все більше аби побавитись на дитячому майданчику.

Старший пресвітер обласного об'єднання української церкви християн віри Євангельської щасливий, адже біля їхньої церкви відкрився чудовий дитячий майданчик. З якого лунатиме сміх і радість малечі. А це у такий буремний для України час дуже важливо.

Куратор жіночого крила партії "За майбутнє" в Березному Наталія Наумчук розповідає, що в час війни, будування дитячих майданчиків є дуже важливою справою. Діти повинні відволікатися від навколишнього стресу.

Народний депутат України Віктор М'ялик запевнив, що будуть надалі триматися своєї цілі і робитимуть все можливе задля добробуту дітей. 

Читайте також: Жителя Дубенщини нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня