«За Случем» - саме таку назву носить нова рекреаційна зона поблизу Березного. Лісівники облаштували місце відпочинку для всіх бажаючих. Там є альтанки, футбольне поле і озеро для риболовлі. Павло Невесенко продовжить.

Лісівники разом з керівництвом області висаджують дерева у новому місці відпочинку неподалік Березного.

Це вже п’яте місце відпочинку, яке відкрили цього року. Загалом таких сучасних зон для сімейного дозвілля в Рівненській області - 20. Цю рекреаційну зону почали облаштовувати наприкінці минулого року, втім через повномасштабне вторгнення роботи припинились. Потому лісівники таки доробили заплановане.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль наголошує, подібні місця дають можливість відпочити та відновитися на природі. Основна вимога до них - доступність.

Також очільник Рівненщини відзначив лісівників, які у такий непростий для країни час продовжують виконувати свою місію. Зокрема, забезпечують сировиною не тільки область, але й деокуповані території.

Працюють лісівники згідно заданого їм плану керівництвом. У цьому переконує головний лісівник Рівненщини Віталій Сухович. Зазначає, на сьогодні область повністю забезпечена деревиною.

Відвідати рекреаційну зону "За Случем" можуть усі бажаючі. При цьому за відпочинок доведеться таки заплатити. Однак про яку суму йдеться, лісівники поки не знають.

Читайте також: Жителя Дубенщини нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня